Prova att göra detta superbilliga vin
Ej alla utav oss har råd att få ett bägare bra vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore genomförbart, skulle samtliga tycka mycket om att inta till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.
Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan redan när människan precis hade lärt sig att bruka sin mat.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinnor samt pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att stoppa åldrande, typ att det innehar många medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet eftersom det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan handla vin, är allt inte förlorat.
Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att visa dej hur man gör detta.
Med lite övning kommer man att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du ska för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och ej innehar ett litet antal övriga tillsatser
En flaska vari du kan jämföra 4 liter vätska
Två-tre ordinarie ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men du kan använda ditt vanliga kranvatten för att fler avta kostnaderna
Ett stift som kommer att användas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man inte har det, kan vanligt bagerijäst fungera oxå fast smaken blir dessvärre därnäst också.
Bese på Internet efter ett bäst vinjäst, de kostar ej flera kronor per färdig butelj.
För färskingar som behöver lite mer orientering samt hjälp, skulle det vara bra om man se till att man har med dej en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna och gör dej redo att göra vin
Ta tratten och häll efter saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i dubbelt så mycket vatten.
Om man har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den halva muggen socker.
Skaka åter grundligt.
Sockret bör vara totalt löst i slutet av blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner och få den klar för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen du innehar och skaka igen.
När detta innehar slutförts, anknyta man ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen har några hål i sig innan man knyter fixerad den till mynningen av behållaren.
Det är ett speciellt fason att binda ballongen till mynningen av behållaren.
Det ska vara antagligen gjort samt tätt (här kan man använda snöre eller gummiband att knyta med).
Placera behållaren på en varm plats, där den ej borde störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).
Vid slutet utav denna tid kommer du att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu behöver man hälla det långsamt genom en sil i de flaskor man önskar lagra det i.
Flaskorna borde företrädesvis äga en dunkel kulör.
Stoppa in i kylskåpet och njut sedan utav ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.